| Počítej Kalorie | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | DWN.cz |
|
| ||||||||
Karlovarský telecí kotouč | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 75 dkg masa ze stehna,pleca nebo hrude | ||||||||
Popis: Maso z plece, stehna nebo hrudě odkostíme, poutírame. Maso naklepeme, osolíme a pokryjeme velikými těnkými listami slaniny, na ni položíme plátky šunky, které potreme vychladnutými míchanými vajíčkami a povrch posypeme nadrobno posekanou kyslou okurkou. Maso svineme, zavážeme provázkem, osolíme a dáme do pekáče na rozpálené máslo, aby se upeklo. Mezi pečením maso otáčíme, aby bylo červené, poléváme šťávou z polévky resp. teplou vodou. Pečeme 1-1/4 hod. Naklepané maso můžeme potřít sardelovým máslem a místo okurky posekat 1/2 dkg kaparů. |