| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Rybář | FormOffice | Hromadné emaily | Recepty doma | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Karlovarský kotouč


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2011

Ingredience:

60 dkg telecího masa z plece
sůl
6 dkg slaniny
2 natvrdo uvařená vejce
1 okurka
tuk napečení

Popis:

Maso z plece bez kostí otřeme vlhkou utěrkou,naklepeme,osolíme a poklademe plátky slaniny.
Na slaninu klademe plátky vajíček a jemně pokrájenou okurku.Maso stočíme,převážeme a pečeme po obou stranách na rozpáleném tuku.Když šťáva ztmavne,podlijeme maso vařící vodou a pak stále šťávou poléváme a pečeme do měkka.Doba pečení je asi 1a ůl hodiny


Jít na recept Karlovarský kotouč >>