| Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr ve vinné marinádě


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:4.1.2016

Ingredience:

8 porcí kapra,
sůl,
citron,
rostlinný olej,
suché bílé víno,
bobkový list,
mletý pepř,
oregáno (dobromysl),
cibule,
petrželka

Popis:

Připravíme si marinádu z oleje, vína, soli, citronové šťávy, pepře a oregána.
Porce kapra, naskládané do misky, touto marinádou zalijeme a necháme je přes noc marinovat. Druhý den kapra vyjmeme, marinádu necháme okapat a grilujeme po každé straně zhruba 5 minut. Během grilování kapra potíráme zbývající marinádou.
Porce servírujeme zakapané citronem, ozdobené kroužky cibule a posypané nasekanou petrželkou.


Jít na recept Kapr ve vinné marinádě >>