| Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | EET Účtenky | Rybář | Hromadné emaily | Recepty doma |
|
| ||||||||
Kapr v pikantní úpravě | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Porce kapra osolíme, pokapeme citronem a necháme odležet hodinu až dvě. Česnek se jemně utře, z cibule se vymačká šťáva a obojí se smíchá s kořením. Touto směsí se potře kapr po obou stranách. Pečeme ve vyhřáté troubě prudce na oleji kůží navrch bez obracení 15-20 minut. Na povrch se nakrají malé kousky másla. Těsně před dopečením posypeme kapra strouhaným sýrem, aby se roztekl. |