| Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | DWN.cz | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr v bylinkovém obalu


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:27.6.2013

Ingredience:

4 porce kapra
2 vejce
5 lžic hladké mouky
150 g strouhanky
hrst nasekaných čerstvých bylinek(např.petrželka,oregáno,tymián,kopr)
trochu mléka
olej na smažení
mletý bílý pepř,sůl
půl lžičky strouhané citronové kůry

Popis:

Kapra umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme ve hladké mouce a ve vejcích rozšlehaných s trochou mléka.Strouhanku smícháme se nasekanými bylinkami a strouhanou cintronovou kůrou.Kapra obalíme v ochucené strouhance a smažíme do zlatova ve větší vrstvě středně rozehřátého oleje.


Jít na recept Kapr v bylinkovém obalu >>