| Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Omalovánky | Rybář |
|
| ||||||||
Kapr v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g kapra | ||||||||
Popis: Omytého a očištěného kapra rozporcujeme, osušíme, osolíme, okořeníme mletým černým pepřem, posypeme drceným kmínem a narovnáme na dvě vrstvy alobalu, aby šťáva nevytekla. Takto připraveného kapra obložíme pokrájenými očištěnými brambory, pokrájenými očištěnými rajčaty, na nudličky nakrájenými zeleninovými paprikami, které jsme zbavili jádřinců, a přiměřeně pokapeme olejem. Potom důkladně zabalíme, vložíme do vyhřáté trouby, oheň zmírníme a upečeme doměkka. Podáváme posypané nadrobno nasekanou zelenou petrželovou natí. Jako přílohu můžeme servírovat bramborové hranolky nebo bramborovou kaši. |