| Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz | FormOffice | DWN.cz | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Kapr smažený | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Rybu osolíme,oblíme v mouce,v rozšlehaném vejci a ve strouhance.V rozehřátem tuku smažíme po obou stranách dozlatova.Tuk při smažení musí sahat do poloviny ryby,aby se dobře prosmažila.Usmaženou rybu necháme okapat na papírovém ubrousku,potom ji pokapeme horkým máslem a posypeme jemně nakrájenou petrželku.Podáváme s dílky citrónu a se strouhaným křenem.Nejvhodnější přílohou jsou vařené brambory,ale častěji to bude bramborový nebo francouzský salát. |