| Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr po Uhersku


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:22.12.2009

Ingredience:

naporcovaný kapr
sůl
rybí koření nebo zázvor
sádlo
cibule
anglická slanina nebo špek
jablka
bílé víno

Popis:

Naporcovaného kapra osolíme, přidáme trochu rybího koření nebo zázvoru. Vložíte ho do pekáče vymazaného sádlem, posypete cibulí a přidáte anglickou slaninu či špek. Ke konci pečení nakrájíte na rybu plátky jablka a pět minut před dopečením podlijete kapra bílým vínem.


Jít na recept Kapr po Uhersku >>