| FormOffice | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
Kapr po burgunsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 6 porcí očištěného kapra | ||||||||
Popis: Porce očištěného kapra pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Ve větším kastrolu lehce svaříme půl litru červeného vína s bobkovým listem, špetkou cukru a drobně pokrájenou střední cibulí, odstavíme z ohně a naskládáme do něho porce ryby. Na velmi mírném ohni pak rybu dusíme asi 20 minut (dle potřeby a velikosti ryby). Poté rybu opatrně vyjmeme a naskládáme na předehřátý talíř. Přelijeme scezenou šťávou a posypeme nasekanými olivami. |