|
| Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Omalovánky | Recepty doma | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | Email šablony | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Kapr po burgunsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 6 porcí očištěného kapra | ||||||||
|
Popis: Porce očištěného kapra pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Ve větším kastrolu lehce svaříme půl litru červeného vína s bobkovým listem, špetkou cukru a drobně pokrájenou střední cibulí, odstavíme z ohně a naskládáme do něho porce ryby. Na velmi mírném ohni pak rybu dusíme asi 20 minut (dle potřeby a velikosti ryby). Poté rybu opatrně vyjmeme a naskládáme na předehřátý talíř. Přelijeme scezenou šťávou a posypeme nasekanými olivami. |