| Počítej Kalorie | DWN.cz | Rybář | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr na smetaně a víně


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:24.11.2020

Ingredience:

2 půlky kapra (lze použít i štiku)
máslo
bobkový list
citrón
bílé víno
smetana
bramborová mouka

Popis:

Půlky ryb položíme na pekáč, přidáme dvě lžíce másla, bobkový list, a dvě kolečka citrónu. Maso opečeme, přilijeme 1/8 l bílého vína a 1/3 l smetany s rozkvedlanou bramborovou nebo kukuřičnou moukou. Povaříme, maso opatrně vyjmeme na mísu a polijeme přecezenou omáčkou a ozdobíme kolečky citrónu.


Jít na recept Kapr na smetaně a víně >>