| Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr na kysaném zelí


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:4.4.2016

Ingredience:

4 porce kapra
pepř
sůl
40 g sádla
2 cibule
2 lžičky červené mleté papriky
400 g kysaného zelí
drcený kmín
masový vývar
kečup
rajče
petrželová nať

Popis:

Porce kapra osolíme, okořeníme ml. pepřem a prudce opečeme na sádle ze všech stran. Na sádle po opékání zpěníme nesekanou cibuli, přidáme červenou papriku a pokrájené kysané zelí, které ochutíme kmínem a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme masovým vývarem vložíme porce opečeného kapra a udusíme doměkka. Podáváme ochucené kečupem, zdobené krájeným rajčetem a petrželovou natí.

Příloha podle chuti


Jít na recept Kapr na kysaném zelí >>