| Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Rybář | FormOffice |
|
| ||||||||
Kapr na kysaném zelí | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Porce kapra osolíme, okořeníme ml. pepřem a prudce opečeme na sádle ze všech stran. Na sádle po opékání zpěníme nesekanou cibuli, přidáme červenou papriku a pokrájené kysané zelí, které ochutíme kmínem a dusíme do poloměkka. Podle potřeby podlijeme masovým vývarem vložíme porce opečeného kapra a udusíme doměkka. Podáváme ochucené kečupem, zdobené krájeným rajčetem a petrželovou natí. |