| Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | Pletení | DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Kapr na grilu II. | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 porce kapra | ||||||||
Popis: Suché a očištěné porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme olejem a citrónovou šťávou. Opékáme na grilu. Na másle a na oleji zpěníme papriku, zalijeme 1/2 dl vody, přidáme kečup, worchestr a kapary (lze vynechat), převaříme a hotové porce kapra poléváme. povrch zdobíme kapií. Podáváme se zeleninovým salátem. Jako příloha se hodí hranolky nebo opečené brambory. |