|
| DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Pletení |
|
| ||||||||
|
Kapr na budínský způsob | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 větší porce kapra | ||||||||
|
Popis: Cibuli jemně nakrájíme, zeleninu nakrájíme na stébla asi 5 cm dlouhá, oboje podusíme na másle do poloměkka. Potom na zeleninu rozložíme osolené porce kapra, podlijeme mírně vínem a dusíme na prudkém ohni až se šťáva vydusí. Podlijeme polovinou zbylého vína a opět prudce vydusíme. Poslední dušení má probíhat pomaleji a šťáva se při něm vydusí tak, až zhoustne. Rybu nemícháme, kastrolem pouze potřásáme. Podáváme s opečenými brambory. |