| FormOffice | Pletení | Email šablony | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kapr bez kostí


Doba přípravy:10:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.1.2011

Ingredience:

porce kapra
1zelená paprika
3 rajčata
1/2 menšího celeru
šalvěj
tymián
kerblík a sklenka bílého vína

Popis:

Porce kapra osmahneme na tuku, aby se maso "uzavřelo". Přidáme zeleninu (papriku, rajčata, celer), koření, (šalvěj, tymián, kerblík), podlijeme sklenkou bílého vína, a přikryjeme pekáčkem. Necháme v troubě táhnout 10 hodin - ano slyšíte dobře.
Po vyjmutí z trouby přijde překvapení ten kapr ............................................nemá kosti.
Dobrou chuť.


Jít na recept Kapr bez kostí >>