| Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kantonská rýže


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:11.2.2010

Ingredience:

Rýže
porek
česnek
olej
sůl
vejce
voda
bílé víno
papriky
žampiony (zeleninu mužeme nahradit mraženou směsí)

Popis:

Klasickým způsobem si uvaříme rýži. Na pánev dáme olej do kterého přidáme na drobno nakrájený česnek a necháme lehce zarestovat. Přidáme vejce, které jsme si předtím rozmíchali v misce, ale hned nemícháme a necháme částečně srazit. Potom přidáme zeleninu, necháme prohřát a přidáme rýži. Promícháme, dochutíme solí a trochou bílého vína.


Jít na recept Kantonská rýže >>