| Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Rybář | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kantonská rýže


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:11.2.2010

Ingredience:

Rýže
porek
česnek
olej
sůl
vejce
voda
bílé víno
papriky
žampiony (zeleninu mužeme nahradit mraženou směsí)

Popis:

Klasickým způsobem si uvaříme rýži. Na pánev dáme olej do kterého přidáme na drobno nakrájený česnek a necháme lehce zarestovat. Přidáme vejce, které jsme si předtím rozmíchali v misce, ale hned nemícháme a necháme částečně srazit. Potom přidáme zeleninu, necháme prohřát a přidáme rýži. Promícháme, dochutíme solí a trochou bílého vína.


Jít na recept Kantonská rýže >>