| Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Rybář | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kachní maso se smaženým chlebem


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.6.2011

Ingredience:

100g předem pečeného kachního masa,
1 šálek vývaru,
40g čerstvého nebo konzervovaného hrášku,
1 okurka,
1 lžíce bílého vína,
1 lžička soli,
špetka mletého pepře,
1 lžíce kachního sádla,
olej na smažení,
100g bílého chleba nebo veky,
pažitka nabo petrželová nať,

Popis:

Pečené kachní maso rozsekáme na drobno. Pánev postavíme na prudký oheň, nalijeme do ní vývar, přidáme rozsekané maso, umytý zelený hrášek nebo na menší kousky pokrájenou okurku, víno, sůl, mletý pepř. Když vývar začne vřít, zamícháme do něho kachní sádlo a pak vše přelijeme do misky. Pánev umyjeme, znovu postavíme na prudký oheň, nalijeme do ní olej a když se rozpálí, přidáme kostičky chleba nebo veky bez kůrky. Za stálého míchání osmahneme do zlatova, přemístíme na talíř, přidáme ochucený vývar s masem a zeleninou, promícháme a ozdobíme posekanou pažitkou nebo petrželovou natí.


Jít na recept Kachní maso se smaženým chlebem >>