| Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Kachna po francouzsku


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.5.2015

Ingredience:

1 kachna,
100 g sádla,
300 g žampiónů,
200 g klobásy,
60 g sádla,
sůl,
mletý pepř,
petrželka,
100 g střídky z veky,
4 vejce,
půl lžičky solamylu

Popis:

Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kachnu, zašijeme ji, osolíme a na sádle upečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kachny pak zahustíme solamylem. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo brambory.


Jít na recept Kachna po francouzsku >>