|
| Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | DWN.cz | Snadné hubnutí | Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení |
|
| ||||||||
|
Kachna po francouzsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kachna, | ||||||||
|
Popis: Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kachnu, zašijeme ji, osolíme a na sádle upečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kachny pak zahustíme solamylem. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo brambory. |