| Rybář | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
|
| ||||||||
Kachna po francouzsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kachna, | ||||||||
Popis: Klobásu nakrájíme na kostičky, osmahneme ji na sádle a přendáme. Pak na téže pánvi osmahneme nadrobno nakrájené žampiony a stáhneme z plotny. Přidáme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, klobásy, pažitku, petrželku a střídku z veky a vše promícháme. Nádivkou naplníme kachnu, zašijeme ji, osolíme a na sádle upečeme doměkka. Vypečenou šťávu z kachny pak zahustíme solamylem. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo brambory. |