| Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí | DWN.cz | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Email šablony |
|
| ||||||||
Kachna na medu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 menši kachna | ||||||||
Popis: Vykuchanou očištenou kachnu zvolna pečeme za staleho přelevani zalivem,ktery jsme namichali za 3 lžic medu,2 lžic vina a šalku vývaru se špetkou Glutasolu.Upečenou kachnu rozpulime a častečně vykostime,tj.zbavime žebernich kostiček a pateře.Na menši porce rozdělene maso přelijeme vypečenou štavou.Timto zpusobem upečena kachna ma vždy velky uspěch pro svoji vynikajici chut a nezvyklost upravy. |