| Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | Domácí účto | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | MojeUnikovka.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jizerský bramborák


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.2.2014

Ingredience:

800 g oloupaných brambor
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
100 g čerstvých hub
2 stroužky česneku
mletý pepř a sůl

Popis:

Brambory nahrubo nastrouháme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Všechny uvedené ingredience smícháme a usmažíme na lívanečníku z obou stran. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu.


Jít na recept Jizerský bramborák >>