| Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jizerský bramborák


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.2.2014

Ingredience:

800 g oloupaných brambor
2 vejce
2 lžíce hladké mouky
100 g čerstvých hub
2 stroužky česneku
mletý pepř a sůl

Popis:

Brambory nahrubo nastrouháme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Všechny uvedené ingredience smícháme a usmažíme na lívanečníku z obou stran. Podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu.


Jít na recept Jizerský bramborák >>