| Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Pletení | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Jihoslovanský řez | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g listkového cesta | ||||||||
Popis: Upečieme 2 pláty z lístkového cesta. Bielky vyšľaháme s cukrom do tuha, pridáme žltky a jemne múku s kypr. práškom a orechmi.Upečieme na papieri na pečenie. Z mlieka, múky, kr. cukru uvaríme kašu a necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s pr. a vanilk. cukrom a po častiach prišľaháme kašu. Plát z 1. strany natrieme polkou krému, preklopíme na lístkový plát a znovu potrieme krémom a položíme naň 2. plát lístk. cesta. Zaťažíme, necháme postáť a krájame. |