| Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jihočeský bramborák (cmunda)


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:5
Autor:
Přidáno/změněno:5.1.2011

Ingredience:

400 g brambor
250 g hrubé mouky
200 g jemné krupice
40 g droždí
4 vejce
0,5 l mléka
200 g vařeného uzeného masa
česnek, majoránka, pepř, sůl, pažitka, kmín drcený,
sádlo

Popis:

Uvařit brambory ve slupce, nastrouhat, přidat rozšlehané vejce, na drobno nakrájené maso (lze použít i Gothaj), česnek, sůl, koření, mouku s krupicí a rozdrobené droždí. přilijeme mléko, promícháme a vypracujeme hustší těsto, necháme 1 hod. vykynout. Vykynuté těsto rozetřeme na vymaštěný a krupicí vysypaný plech. Pečeme do červena na střední teplotu přibližně 45 min. behem pečení potíráme rozpuštěným sádlem.


Jít na recept Jihočeský bramborák (cmunda) >>