| EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | DWN.cz | Zbrojní průkaz | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | Pletení | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Jihočeské utopence | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: špekáčky 20 ks (2 kg) | ||||||||
Popis: Svaříme vodu s octem, přidáme všechny přísady, promícháme a 2 min. povaříme. Do 4 l sklenice klademe střídavě vrstvu zelí, cibule nakrájené na kolečka a oloupaných (není nutné - střívko změkne), podélně nakrojených špekáčků. Je lepší ještě do každého špekáčku vložit kolečko cibule. Přelijeme horkým nálevem. Po vychladnutí je možné konzumovat. Uložené v chladu se nekazí. |