| Rybář | Email šablony | Domácí účto | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Pletení | Omalovánky | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jihočeská hovězí pečeně


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:28.4.2013

Ingredience:

1kg hovězí zadní
1 halali
20dg klobása
2 zelená paprika
1 lžíce hořčice
sůl
pepř
divoké koření

Popis:

Na sádle zpněníme cibulku.Rozmixujeme halali a přidáme k cibulce.Hovězí maso osolíme a opepříme,a dáme péct s halalim a divokém kořením.Maso podléváme dokud neni měkké.když je maso měkké tak ho vyjmeme,šťávu zaprášíme moukou,provaříme,přecedíme,přidáme zelenou papriku,na kolečka nakrájenou klobásu,lžíci hořčice,a necháme provařit.podle chuti dochutíme,a můžeme zjemnit smetanou.Podáváme s knedlíkem nebo rýží.


Jít na recept Jihočeská hovězí pečeně >>