| Rybář | Recepty doma | Počítej Kalorie | Email šablony | Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jeseter na houbách


Doba přípravy:00:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2010

Ingredience:

4 porce jesetera
2 šálky nakrájených žampionů
1/2 šálku vody
3 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky
4 plátky slaniny
pepř
sůl

Popis:

Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.


Jít na recept Jeseter na houbách >>