| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Email šablony | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Jelení guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 600 g jelení plece, | ||||||||
Popis: Maso nakrájíme na kousky, na oleji zpěníme nadrobno krájenou cibuli, zasypeme paprikou, promícháme, vložíme maso, marmeládu a opečeme. Osolíme, přidáme drcený kmín, pepř, utřený česnek a mírně podlijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou do té doby, než se všechna voda vydusí. Poté zaprášíme moukou, opečeme a zalijeme vínem, přidáme rajčatový protlak a dusíme do měkka. Dochutíme, 1 minutu provaříme. Stáhneme z plotýnky a pod pokličkou necháme 10 minut dojít. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem. |