| Email šablony | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Rybář | DWN.cz | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Jehněčí špíz | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 dkg jehněčí ze stehna | ||||||||
Popis: Jehněčí stehno nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Taktéž nakrájíme na plátky cibuli, slaninu a klobásu. Na dřevěný nebo kovový rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, klobásu a opečeme na rozehřátém oleji. Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vínem a rožně chvíli podusíme. Rožně vyndáme, přikryjeme jich oštěpkem a dáme na chvíli zapéct |