| Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Pletení |
|
| ||||||||
Jehněčí špíz | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 60 dkg jehněčí ze stehna | ||||||||
Popis: Jehněčí stehno nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Taktéž nakrájíme na plátky cibuli, slaninu a klobásu. Na dřevěný nebo kovový rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, klobásu a opečeme na rozehřátém oleji. Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vínem a rožně chvíli podusíme. Rožně vyndáme, přikryjeme jich oštěpkem a dáme na chvíli zapéct |