| Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Domácí účto | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Pletení |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí špíz


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:7.2.2019

Ingredience:

60 dkg jehněčí ze stehna
12 dkg klobása uzená
12 dkg slanina uzená
12 dkg cibule
10 dkg oštěpek
1,5 dcl víno bílé
hladká mouka

Popis:

Jehněčí stehno nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Taktéž nakrájíme na plátky cibuli, slaninu a klobásu. Na dřevěný nebo kovový rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, klobásu a opečeme na rozehřátém oleji. Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vínem a rožně chvíli podusíme. Rožně vyndáme, přikryjeme jich oštěpkem a dáme na chvíli zapéct


Jít na recept Jehněčí špíz >>