|
| DWN.cz | Pletení | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Jehněčí špíz | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 60 dkg jehněčí ze stehna | ||||||||
|
Popis: Jehněčí stehno nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Taktéž nakrájíme na plátky cibuli, slaninu a klobásu. Na dřevěný nebo kovový rožeň střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, klobásu a opečeme na rozehřátém oleji. Výpek zaprášíme moukou, podlijeme vínem a rožně chvíli podusíme. Rožně vyndáme, přikryjeme jich oštěpkem a dáme na chvíli zapéct |