| Rybář | Omalovánky | FormOffice | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | Snadné hubnutí | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí na pomeranči


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.5.2015

Ingredience:

450g mletého jehněčího masa
2 rozetřené stroužky česneku
1 lžička kmínu
1 lžička mletého koriandru
1 pokrájená červená cibule
jemně nastrouhaná kůra a šťáva z 1 pomeranče
2 lžíce sojové omáčky
1 oloupaný a na dílky rozebraný pomeranč
sůl a pepř
pokrájená čerstvá pažitka na ozdobení

Popis:

Předehřejte bez oleje pánev.Přidejte maso.5 minut restujte až rovnoměrně zhnědne.Slijte všechen tuk
který maso pustilo.Přidejte česnek,kmín,koriandr a
cibuli a restujte za častého míchání dalších 5 minut.
Vmíchejte pomerančovou kůru a šťávu. Přikryjte poklič-
kou a za občasného zamíchání duste 15 minut na mírném
plameni. Přidejte plamen vložte dílky pomeranče a pro-
míchejte. Osolte a opepřete podle chuti a 2-3 minuty
směs prohřívejte. Hotový pokrm zdobte sekanou pažitkou
a ihned podávejte.


Jít na recept Jehněčí na pomeranči >>