|
| Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Jehněčí kýta - pečená | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: jehněčí kýta cca 3kg | ||||||||
|
Popis: Jehněčí kýtu potřeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem. Česnekové hlavice rozdrtíme v ruce na měsíčky a přidáme neoloupané na plech ke kýtě. Dáme péct v rozehřáté troubě na 210°C tak 40-45min - záleží na velikosti kýty a pravidelně poléváme výpekem. Poté kýtu vyndáme a zabalíme do alobalu a necháme 10min odpočinout. Poté nakrájíme plátky a podáváme nejlépe se zapečenými brambory se smetanou. Česnek podáváme s výpekem k masu. |