| DWN.cz | Pletení | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma |
|
| ||||||||
Jehněčí kotlety | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 8 jehněčích kotlet ( 2 na 1 porci) | ||||||||
Popis: Nejdříve si připravíme marinádu. Nasekanou cibuli a rozdrcený česnek smícháme s kořením a přelijeme vínem. Směs naneseme na naklepané a po okrajích naříznuté kotlety, vložíme je do mísy, zalijem olejem a necháme do druhého dne marinovat. Před grilováním kotlety otřeme ubrouskem, rošt pomastíme olejem, aby se maso nepřilepovalo, kotlety pokapeme olejem a vložíme na rošt. Pečeme 4 až 5 minut po každé straně, podle výšky masa a žáru. Grilované kotlety osolíme a rozdělíme na talíře. Podáváme s bylinkovým máslem a zeleninovou oblohou. |