| Recepty doma | Pletení | FormOffice | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | DWN.cz |
|
| ||||||||
Jehněčí kotlety | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 8 jehněčích kotlet ( 2 na 1 porci) | ||||||||
Popis: Nejdříve si připravíme marinádu. Nasekanou cibuli a rozdrcený česnek smícháme s kořením a přelijeme vínem. Směs naneseme na naklepané a po okrajích naříznuté kotlety, vložíme je do mísy, zalijem olejem a necháme do druhého dne marinovat. Před grilováním kotlety otřeme ubrouskem, rošt pomastíme olejem, aby se maso nepřilepovalo, kotlety pokapeme olejem a vložíme na rošt. Pečeme 4 až 5 minut po každé straně, podle výšky masa a žáru. Grilované kotlety osolíme a rozdělíme na talíře. Podáváme s bylinkovým máslem a zeleninovou oblohou. |