|
| Hromadné emaily | Email šablony | MojeUnikovka.cz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto | Recepty doma | FormOffice | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
|
Jehněčí hrudí na cibuli | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: jehněčí hrudí cca 750 gramů | ||||||||
|
Popis: jehněčí odblaníme tam, kde je to možné, ale pokud se vám to nepodaří, prodlužte dobu pečení a taky to bude k jídlu. Plátky posolíme, posypeme oreganem a postrouháme na ně muškátový oříšek (nešetřte, skopové má výraznou chuť). Podlejeme vodou a pokapeme olejem (tuk se ještě vypeče z masa)a pečeme pod pokličkou, případně pod druhým pekáčem. |