| Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář |
|
| ||||||||
Játrové hranolky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g telecích nebo vepřových jater | ||||||||
Popis: Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat uležet v chladničce odležet, aby zíslala jemnější chuť. Opláchnutá játra odblaníme a nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle,přidáme játra okořeníme je pepřem a paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme. Osolíme je a ihned podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže nebo vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát. |