| Omalovánky | MojeUnikovka.cz | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Email šablony | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
|
| ||||||||
Játrové hranolky | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 250g telecích nebo vepřových jater | ||||||||
Popis: Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat uležet v chladničce odležet, aby zíslala jemnější chuť. Opláchnutá játra odblaníme a nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle,přidáme játra okořeníme je pepřem a paprikou a za stálého míchání je rychle opečeme. Osolíme je a ihned podáváme. Vhodná příloha je dušená rýže nebo vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát. |