| Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Rybář | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játrová směs na špagety


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:25.10.2018

Ingredience:

500 g drůbežích jater
1 malý pórek
1 plechovka červených fazolí
1 plechovka rajského protlaku (190 g)
sůl,mletý pepř
oregano
česnek
olej
tvrdý sýr

Popis:

Očištěná játra nakrájíme na kousky a orestujeme na rozpáleném oleji. Okořeníme, přidáme nadrobno pokrájený pórek, rozmačkaný česnek (asi 3 stroužky) a ještě chvíli společně posmažíme, pořád mícháme. Až jsou játra měkká a propečená, přisypeme propláchnuté fazole a protlak. Zamícháme, podlijeme vodou a asi 5 minut necháme pomalu provařit. Podle chuti dosolíme.
Podáváme s těstovinami, nejlépe celozrnnými. Na talíři posypeme nastrouhaným sýrem.


Jít na recept Játrová směs na špagety >>