|
| Recepty doma | Omalovánky | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | MojeUnikovka.cz | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Játra s jablky v alobalu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 500g vepřových jater | ||||||||
|
Popis: Játra nakrájíme na tenké a malé plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky, zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme vínem a krátce podusíme. Na čtverce alobalu položíme porce jater, na ně navršíme jablka, přelijeme šťávou z jater a zabalíme. Balíčky rozložíme na plech a zapečeme v dobře vyhřáté troubě. |