| Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Pletení | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Játra s jablky v alobalu


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:25.10.2009

Ingredience:

500g vepřových jater
sůl
pepř
50g másla
4 jablka
citrónová šťáva
2dl bílého vína.

Popis:

Játra nakrájíme na tenké a malé plátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky, zakapeme citrónovou šťávou, zalijeme vínem a krátce podusíme. Na čtverce alobalu položíme porce jater, na ně navršíme jablka, přelijeme šťávou z jater a zabalíme. Balíčky rozložíme na plech a zapečeme v dobře vyhřáté troubě.


Jít na recept Játra s jablky v alobalu >>