| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Rybář | Formuláře na PC | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jáhelník


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:21.2.2015

Ingredience:

hlávkové bílé zelí
30 dkg uzeného
1 hrnek jahel
15 dkg slaniny
mléko
cibule

Popis:

Cibuli - může být víc cibule - nakrájíme a osmahneme společně se špekem a uzeným.
Nakrájíme zelí.
Do pekáče dáme zelí, osmaženou cibuli s uzeným a špekem a jeden hrnek spařených jahel. Jáhla musí být spařená. Zalijeme mlékem tak, aby vše plavalo. Dáme do trouby (250 stupnů) asi na hodinu. Až se mléko vstřebá je vše hotovo.


Jít na recept Jáhelník >>