| FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Email šablony | EET Účtenky | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jablko pod dekou


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:13.2.2015

Ingredience:

jedno jablko
víno
dvě vejce
máslo
cukr krystal a sůl.

Popis:

Jablko nakrájíme na tenké plátky,které pokapem vínem a
trochu pocukrujem. Když víno s cukrem vsákne,dáme je podusitna pánev do másla.Podušená jabka v pánvi pak zalijem dvěma rozšlehanými vejci s trochou vody a špetkou soli.Na mírném ohni zvolna upečem amoletu,kterou neobracíme.Počkáme jen,až vejce napovrchu trochu ztuhnou.Hotovou amoletu můžem ještě pocukrovat.


Jít na recept Jablko pod dekou >>