| Email šablony | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | EET Účtenky | Formuláře na PC | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Husí játra na vinném octě


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.4.2015

Ingredience:

6 plátkov husacej pečene hrubých 1 cm
1 pohár bieleho vína
vínový ocot
70 g husacej masti
soľ
korenie
150 g jabĺk

Popis:

Plátky husacej pečene rozložíme do nádoby, osolíme, okoreníme, zalejeme bielym vínom a necháme macerovať 15 minút.
Potom plátky vyberieme a necháme odkvapkať.
Vo väčšej panvici ich osmažíme z obidvoch strán na husacej masti do ružova.
Vyberieme plátky na teplé taniere, zlejeme masť a na zvyšný výpek nalejeme marinádu a trocha vínového octu.
Necháme krátko povariť a nalejeme na plátky z pečienky.
Plátky z husacej pečene servírujeme so štvrtkami jabĺk opečenými na husacej masti.


Jít na recept Husí játra na vinném octě >>