| 
   
 | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA |   
   
   | 
  
    
  | ||||||||
| 
     Husa v zelí  | ||||||||
    
  | ||||||||
| 
   Ingredience: 1/2 mladé husy  | ||||||||
| 
     Popis: Z poloviny mladé husy stáhneme kůži a sádlo. Maso rozdělíme na 8 porcí. Na dno zapékací ohnivzdorné mísy, které jsme trochu vytřeli husím sádlem, dáme vrstvu zelí a posypeme mletou paprikou. Na to rozložíme porce husy, přikryjeme zbytkem zelí, zalijeme lákem ze zelí a pokapeme zbytkem husího sádla, které ještě posypeme mletou paprikou. Dusíme v troubě pod pokličkou, až je maso na píchnutí nožem měkké. Zalijeme smetanou a necháme ještě chvíli dusit.  |