|
| Recepty doma | Počítej Kalorie | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Pletení | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
|
Husa na zázvoru a pivu | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 husa | ||||||||
|
Popis: Před vložením na pekáč vykucháme husu /bez vnitřností/ potřeme solí a mletým zázvorem jak zevnitř, tak zvenčí. Podlijeme na pekáči vývarem s drobů /stačí i teplá voda/ a dusíme po půl hod. každou stranu. Potom sundáme horní část pekáče a znovu dáme péct. Husu obracíme, poléváme pivem a šťávou z výpečků. Až nás barva zlaté husy a měkkost masa přesvědčí, že jsme hotovi, podáváme na stůl z červeným zelím a k tomu knedlíky nebo brambory |