|
| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | Pletení | Recepty doma | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
|
Hruška Helena | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 4 Hrušky | ||||||||
|
Popis: Oloupané, rozpůlené hrušky pokapejte citronovou šťávou. Povařte 20-25 min. ve vodě. Dejte do nádoby šlehačku, med, vanilkový lusk, povařte 6 min., pak rozdělte čokoládu na menší kousky, přidejte ke šlehačce a povařte ještě 2 min. Na talíře servírujte půlky hrušek, 1 porci vanilkové zmrzliny a přelijte čokoládovým krémem. |