| Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

hranolky
zampiony
houbovy bujon
skrob
olej
parky
cibule
cesnek
sul
worchestrova omacka
ocet

Popis:

osmahneme cibuli, pridame nakrajene parky na kolecka, trochu cesneku, po osmahnuti zalijeme trochou vody, pridame houbovy bujon, kapku worchestrove omacky, nakrajene zapiony, po poduseni rozmichame v malem mnozstvi studene vody skrob (solamyl) a rovnomerne vlijeme. Podle chuti muzeme pridat tez na drobno nakrajenou debrecinskou peceni... Po ztuhnuti (misto Solamylu lze pouzit klasickou jisku z mouky) timto prelijeme hranolky, nejlepe v hlubsi nadobe (misa, hluboky talir, lavor, vana ci domaci bazenek- podle poctu osob v domacnosti), pote jeste doporucuji toto vse posypat jemne nakrajenou cybuli, pokapat (nebo polit z kyble - podle poctu clenu v domacnosti) trochou vinneho octa a ozdobit kouskem petrzelove nate a spetkou sladke papriky. Dobrou chut!


Jít na recept Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub >>