|
| FormOffice | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Snadné hubnutí | Pletení | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Hranolky přelévané omáčkou s nádechem hub | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: hranolky | ||||||||
|
Popis: osmahneme cibuli, pridame nakrajene parky na kolecka, trochu cesneku, po osmahnuti zalijeme trochou vody, pridame houbovy bujon, kapku worchestrove omacky, nakrajene zapiony, po poduseni rozmichame v malem mnozstvi studene vody skrob (solamyl) a rovnomerne vlijeme. Podle chuti muzeme pridat tez na drobno nakrajenou debrecinskou peceni... Po ztuhnuti (misto Solamylu lze pouzit klasickou jisku z mouky) timto prelijeme hranolky, nejlepe v hlubsi nadobe (misa, hluboky talir, lavor, vana ci domaci bazenek- podle poctu osob v domacnosti), pote jeste doporucuji toto vse posypat jemne nakrajenou cybuli, pokapat (nebo polit z kyble - podle poctu clenu v domacnosti) trochou vinneho octa a ozdobit kouskem petrzelove nate a spetkou sladke papriky. Dobrou chut! |