| EET Účtenky | Rybář | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Email šablony |
|
| ||||||||
Hrančářský guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg hovězí přední bez kosti | ||||||||
Popis: 1 kg hovězího masa nakrájíme na menší kostičky, na sádle osmažíme cibuli na drobno krájenou, zpěníme lžíci sladké papriky, přidáme lžíci rajského protlaku, mírně podlijeme vodou, vložíme maso, osolíme, a spolu s kořením(5feferonek nebo 1/2lžičky pálivé papriky, česnek, pepř majoránka) dusíme do měkka. Pak přidáme na větší kousky nakrájené brambory. Přidáme skleničku zeleninového leča a dusíme až se vydusí na šťávu. |