|
| Omalovánky | Pletení | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Hrách po španělsku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 350 g hrachu | ||||||||
|
Popis: Přebraný, propláchnutý hrách namočíme na tři hodiny do studené vody, pak jej v téže vodě uvaříme doměkka. Na oleji osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, vmícháme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata (nebo rajčatový protlak a 3 lžíce vody) a podusíme je. Hrách scedíme, s několika lžícemi vývaru přidáme k rajčatům, okořeníme je třeným česnekem a pepřem, osolíme je a krátce podusíme. Před podáním hrách posypeme hrubě nastrouhaným vejcem. |