| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | Pletení | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | FormOffice | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář |
|
| ||||||||
Hrách po španělsku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 350 g hrachu | ||||||||
Popis: Přebraný, propláchnutý hrách namočíme na tři hodiny do studené vody, pak jej v téže vodě uvaříme doměkka. Na oleji osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, vmícháme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata (nebo rajčatový protlak a 3 lžíce vody) a podusíme je. Hrách scedíme, s několika lžícemi vývaru přidáme k rajčatům, okořeníme je třeným česnekem a pepřem, osolíme je a krátce podusíme. Před podáním hrách posypeme hrubě nastrouhaným vejcem. |