| Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Pletení | Rybář | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí trochu jinak


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:15.10.2017

Ingredience:

400 g hovězí zadní
20 dkg anglické slaniny
30dkg kabanosu
2 cibule
kečup
pepř
sůl
máslo

Popis:

Hovězí nakrájíme na plátky, poklepeme opepříme a posolíme. Vezmeme zapékací mísu, kterou vymažeme máslem a na to poklademe plátky masa, na maso dáme plátky anglické, na to kabanos rozřezaný na lodičky a na vše poklademe na kolečka pokrájenou cibuli, kterou pokapeme kečupem. Pak tvoříme vrstvy maso, anglickou, kabanos, cibuli, kečup. |U poslední vrstvy dáme navrch kousky másla, aby se vrch nespálil. Vše zavřeme poklicí, dáme do trouby na 200°C a pečeme 3/4 až 1 hodinu. Při pečení neotvíráme. Maso zcela změkne a pustí hodně dobré šťávy. Jako přílohu používáme bramborovou kaši, ale hodí se i rýže....
Dobrou chuť.


Jít na recept Hovězí trochu jinak >>