| Hromadné emaily | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Domácí účto | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí soté po italsku


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:27.7.2015

Ingredience:

maso hovězí 2000 g
olej stolní 100 g
cibule 500 g
rajský protlak 100 g
paprika 50 g
chilipulver, chili p 20 g
mouka hladká 50 g
sůl 30 g
pepř černý 20 g
česnek 50 g
kmín 20 g
žampiony 300 g
kapie 500 g
vývar z vepřových ko 2000 g

Popis:

Na tmavém cibulovém základu orestujeme hovězí maso nakrájené
na kostky, přidáme papriku, znovu orestujeme, zalijeme vývarem,
okořeníme a dusíme do měkka. Zahustíme jíškou, provaříme,
vložíme žampiony a kapie. Servírujeme s knedlíky nebo rýží.


Jít na recept Hovězí soté po italsku >>