| Email šablony | FormOffice | DWN.cz | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Domácí účto | Pletení | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí s hořčicovou omáčkou


Doba přípravy:01:50
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.6.2011

Ingredience:

hovězí plátky
cibule
hladká mouka
sůl pepř
olej
plnotučná hořčice
polévkové kostky
brambovové těsto

Popis:

Na oleji opečeme naklepané hovězí plátky a vyjmeme je do tepla. Na výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibuli do zlatova. Vložíme maso, podlijeme a dodusíme do měkka. Když je maso hotové, vyjmeme je a zalijeme vývarem z kostky a hořčicí (čím více, tím lépe - podle chuti). Mixujeme, aby hořčice neudělala hrudky. Zahustíme. Vložíme maso a ještě společně prohřejeme.
Bramborové těsto vyválíme na 1 cm tlustou placku a vykrajujeme kolečka (cca 6cm). Ty opékáme na rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme jako přílohu.


Jít na recept Hovězí s hořčicovou omáčkou >>