| Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Hovězí ragú | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 150g anglická slanina | ||||||||
Popis: Plátkovou slaninu nakrájet na cca 2 cm plátky, cibuli na kostičky. Hovězí zadní, nemoučné brambory a velké mrkve nakrájet na nudličky - jako hranolky. Celé dno většího papiňáku pokrýt slaninou, dát vrstvu masa, osolit a opepřit. Další vrstvou je mrkev a cibule, poslední vrstva je bramborová, opět osolit a opepřit. Vše upěchovat, zalít vývarem těsně k vrstvě brambor. Dusit asi 30 minut. Na talíř nabrat tak, aby tam bylo od každého něco, doporučuji pro chuť i vůni opepřit z mlýnku. |