| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Pletení | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hovězí ragú zadělávané


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:16.5.2015

Ingredience:

320g hovězího masa
60g celeru
60g mrkve
200g mléka
20g hladké mouky
sůl

Popis:

Omyté hovězí maso nakrájíme na menší koustky. Podlijeme horkou vodou, osolíme a dusíme pod pokličkou. Kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na malé kostičky, přidáme k masu a dále dusíme. Do měkka udušené maso se zeleninou pak zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studeném mléku. Znovu povaříme a dochutíme.


Jít na recept Hovězí ragú zadělávané >>