| Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Domácí účto | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Pletení | Rybář | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Hovězí po staročesku | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g zadního hovězího masa, | ||||||||
Popis: Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s trochou oleje. Přidáme cibuli kterou osmažíme do zlatova. Založíme maso, opečeme ze všech stran a poté podlijeme vývarem. Přidáme najemno drcené jalovčinky a dusíme, až maso změkne. Maso vyjmeme, výpek podlijeme, zahustíme jíškou, přidáme víno a dobře provaříme. Na oleji zpěníme trochu Staročeského koření, špetku pepře a přidáme do omáčky. Dochutíme pepřem a solí. Maso, které jsme nakrájeli na plátky vložíme do omáčky a necháme prohřát. |