|
| Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz |
|
| ||||||||
|
Hovězí na zázvoru s česnekem | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g zadního hovězího | ||||||||
|
Popis: Odleželé maso naklepeme a večer před dušením potřeme směsí z koření a utřeného česneku. Maso položíme do uzavřené misky do chladna. Druhý den maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibuli, necháme zpěnit a maso na ní za občasného podlévání dusíme doměkka. Nakonec maso vyndáme, šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou až trochu zhnědne, podlijeme a povaříme. Takto připravená šťáva z dušeného masa, třeba jen zaprášená moukou, získává na chuti, jestliže ji vaříme na mírném ohni. Maso vrátíme prohřát do omáčky a podáváme. Příloha: knedlík. |