|
| Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky |
|
| ||||||||
|
Hovězí na divoko po slovensku | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 400 g hovězího masa | ||||||||
|
Popis: Hovězí prošpikujeme a dáme do mísy. V osolené vodě povaříme všechny ostatní přísady a necháme vychladnout. Vychladlý vývar nalijeme na maso a v ledničce necháme asi 3 dny marinovat. Na oleji zpěníme cibulku a maso po všech stranách opečeme. Potom podlijeme částečně vývarem a za občasného podlévání dusíme doměkka. Potom maso vyjmeme a naporcujeme. Šťávu i se zeleninou rozmixujeme, přidáme ve vodě rozkvedlanou mouku a po krátkém povaření vrátíme zpět maso a ještě krátce povaříme. Podáváme s kolínky a tak podobně. |